12.5.2010

MM-karsinta ja Tullin Mestikset

Moi!
Pahoittelut että päivitykset tulee vähän viiveellä, kiitos koulukiireiden (ja etten saanu värvättyä ketään kirjottamaan tänne! :P)
Viime viikon maanantaina oli siis mm-karsinta, jonne lähettiin jo yhen maissa t-talolta. Ohjelma oli aika kiireinen, kun eka oli vuorossa harkka, sitten nopea meikkaus ja salaatit nassuun ja uudestaan lämppäämään. Eka suoritus oli harkkaa parempi, mutta korjattavaa jäi rutkasti, sillä koko suoritus oli vähän epävarma ja tutinaa riitti. Oltiin ekan kierroksen jälkeen sijalla 8. , joten tehtiin melkeen heti toka suoritus. Taas parannettiin vähän, ja loppuverkkailtiin muitten suorituksia kattellen. Fiilikset parani, kun saavutettiin tavote eli 7. sija. (ps mahtavat edustajat suomelta mm-kisoihin!)
Katsastuksen paras anti oli kuitenki se, että huomattiin missä on vielä petrattavaa ja hiottavaa. Viikolla tehtiin muutoksia, jotka vei ohjelmaa jo paljon eteenpäin :)

Tullin kisoissa olikin jo ihan eri meno, sillä suoritukset parani ja fiilis oli hyvä.
Perjantaina lähettiin 4 ja puolen tunnin matkalle kohti Vaajakoskea. Illalla oli harkka ja tunnelmalliset valot sokas välillä. Selvittiin silti harkasta ja jatkettiin matkaa koululle evästelemään, suihkuun ja nukkumaan.
Lauantaina sai nukkua pitkään, osa paksulla patjalla, osa tyhjentyneellä ilmapatjalla ja osa ohuella ja kovalla retkipatjalla(-.-) Aamupalan jälkeen meikkailtiin rauhassa, laitettiin hiukset ja hengattiin koululla. Sitten lähettiin kisapaikan kautta sateiselle ostosreissulle kohti pandan tehtaita. (osa varustautu aurinkolasein meikkien leviämisen estämiseksi) Kaikki osti paljon herkkuja kotimatkaksi ja tuliaisiksi kotiin. Suoritus oli vasta illalla, mut fiilis oli rento ja latautunu. Ohjelmassa tuli pareja kämmejä -> osa itki ja osa manaili :D Sen jälkeen pidettiin pieni palaveri, jossa saatiin palautetta junnulta ja hennalta koskien suorituksen jälkeisiä reaktioita. Osa manaili viel vähän mut naureskeltiin kumminki ja iloittiin ku saatiin elämysbonus (:
Sunnuntain harkka jäi vähän lyhyeks, koska salin kello oli edellä. Juostiin myöhässä matolle,(hehe perus me) ehittiin tehä 2/3 ohjelmasta ja loput tehtiin ilman mattoa :D loppuverkattiin ja "tehtiin huuto" kun ei ehitty tehä sitä ennen suoritusta. --> takas koululle, jossa lepäiltiin, pakattiin ja syötiinki 2 kertaa :D löydettiin myös cowisten salanen huuto ja pelleiltiin semmosten leimojen kanssa(joka tuntu sillon viel hyvältä idealta) ja suurin osa saikin mahaansa harjoittele vielä -leiman ;)
Kisapaikalla meikattiin (vallattiin kiitettävästi pukkarin lattia:P) ja kannustettiin muita joukkueita. Huomattiin et leimat näky aika pahasti, joten pestiin ne pois ja naureskeltiin järkevyyttämme.. Lämppätila oli aika pieni, mut päästiin hyvässä iskussa lavalle. Saatiin mahti kannustus (kiitos kaikille!!) ja suorituksessa oli hyvä boogie. Kaikki oli tyytyväisiä, koska virheet oli pieniä eikä häirinny kokonaisuutta. Tiedettiin että pisteitä (18.05) ei tulla saavuttaan sm-kisoissa, mutta samanlaiset + paremmat suoritukset on siellä tavoitteina!
Tultiin ekoiksi, saatiin airan kiertolautanen ja parhaan ohjelman palkinto + kiitettävästi karkkia :D Onnea muille mitalisteille!

Kotimatkalla syötiin osa karkeista, pysähdyttiin hessulla ja väsähdettiin lopussa. Puol yheltä saavuttiin t-talolle, josta kaikki jatko suoraa päätä kotiin ja nukkumaan.
Maanantaina kaikki oli törkeen väsyneitä ja meinas nukahtaa tunneille. Meil oli lyhennetyt treenit, jossa tehtiin vaan muutoksia ja mietittiin niihin sopivia ilmeitä.
Keskiviikko oli onneks vapaa ja torstaina ei oo koulua, niin ehtii levätä ja nauttia auringonpaisteesta! Katseet on siis käännetty sm-kisoihin, ohjelmassa viimisen kerran "kokonaisten nousu" ja hulluna hiomista!
tsemppii kaikille koulun kanssa, sm-kisojen jälkeen enää 2 viikkoo ja se on siinä!!!
ps meinasin laittaa yhen toisenkin biisin, mut se ei ehkä antais parasta mahdollista kuvaa meistä.. arvaako kukaan minkä? :D

14 kommenttia:

Anna kirjoitti...

kata voiks tehä semmosen kuvapostauksen jos sul on tullist kivoi kuvii (:

Anonyymi kirjoitti...

JOOO!

Senior kirjoitti...

Muistakaa haikea hymy :D eiku se taidettiinki jo hylätä :)

Anonyymi kirjoitti...

ketä teitä kisas tullissa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiks tullis kisannu kaikki noi, jotka on tos ekas kuvas?

Anonyymi kirjoitti...

eiku siis tos vimpas kuvas tietty :)

Anonyymi kirjoitti...

mut videolla oli vaan kaheksan tyttöö ja tos kuvas 9?

Anna kirjoitti...

kisattiin silleen et julia alkukisassa ja essi loppukisassa, joten siks videol 8 ja kuvissa 9 :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on "kokonaisten nousu"? :)

Tiina kirjoitti...

Se on niinkun yksis reeneis tehtävien kokonaisten määrän nousu ku meil menee sillee 2, 4, 6, 8 sit se laskee samas järjestykses :)

Anonyymi kirjoitti...

tositositosi paljon onnea sm-kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Peukut pystyssä SM kisoihin! Näyttäkää mistä pippuriset pippurit on tehty!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppii huomiseen!!!

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA!!!! Ihana ohjelma, ihana joukkue!