3.5.2011

Macavity is not there.

Lähettin eilen aamupäivällä 12 aikaan t-talolta kohti tapiolan urheiluhallia.Matkassa meillä oli mukana ihan oma kannustuspoppoo dominot+ tinamit.(kiitos hyvistä kannustuksista;))Bussi matka suju rattosasti hiuksia ja meikkejä laitellen ja eväitä syöden.Tuntui jotenki hassulta lähteä keskellä viikkoa arkipäivänä kisailemaan,ja jotku ahkerammat meistä mm.tiina ehti jo istua matikan tunnillakin aamulla;)Mutta kun vesma viimein kurvasi hallin pihalle tajusi sitä missä mennään.
Tunnelma pukkarissa ennen lämppää oli lievästi sanottuna hieman levoton...pensselisetä sen jos joku voi kertoa! Hiletettiin päämme ja pistettiin punat huuliin ja lähettiin lämppäämään.Harkka suju ilman katastrofeja vaikka eriaikasuuksia vielä tuli ja ilmasu puuttui.Nopea "palautuminen",lisää sähläystä pukkarissa ja taas sitä mentiin! Eka kisa suokka oli ihan semi mutta tahdit oli jäänyt jonnekki turkuun vissiin..:D Lisäksi tuli jotain tasapaino horjumisiakin.Toiseen suoritukseen ei siis ollut kuin suunta ylöspäin.




Pienen breikin jälkeen päästiin taas lämppäämään ,avaaman jalat ja matolle tekemään osat läpi.Muutama suoritus vierähti ja siinä sitä oltiin taas menossa kisuilemaan matolle!Viimestä kertaa oli mahdollisuus päästä revittelemään ja nauttimaan tästä ohjelmasta ja siitä fiiliksestä mikä siellä matolla tulee!
Toinen suokka oli ilmasun ja heittäytymisen perusteella kyllä kauden paras varmaankin , virheitä toki mahtui joukkoon ,mutta pääasia oli kyllä se että jäi hyvä fiilis viimesestä macavitystä!;)


Kokonais kisassa tultiin viidenneksi. Isot onnitelut ja tsempit mm-kisoihin läheteville joukkueille Ovo teamille, Freyoille ja Mineteille!:)

Henkilökohtaisesti mulle nämä kisat olivat ikimuistoiset ja varsinkin toi viimenen kisasuokka missä nautin koko sydämestäni siitä että pääsin sinne matolle tämän poppoon kanssa tekemään jotain sellasta mitä rakastan.Mulle nää oli nimittäin näillä näkymin viimeset kisat..Pääsykokeet on edessä ja toivottavasti myös uusi opiskelupaikka syksyllä.Saa nähdä sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan..!
Mutta tämä joukkue ja kaikki joukkuekaverit,ihanat valmentajat ja ikimuistoiset kokemukset ja hetket mitä heidän kanssa oon saanut yhdessä kokea ja iloita on jotain ihan mahtavaa.Kova ikävä jää <3

"Don't cry because it's over, smile because it happened"

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OOTTE IAH MAHTAVII!!!! <3

toivottavasti kataa nähän kisoissa ja mahdollisesti tanseissa ja esityksissä<3 KATA OOT IHA SUPER HYVÄ!!

Anonyymi kirjoitti...

IHA*

Anonyymi kirjoitti...

<3

sara kirjoitti...

:'(

Anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

♥love u kata♥

kata kirjoitti...

<3!

Seniori kirjoitti...

Tulee liian kova ikävä Kata <3

Anonyymi kirjoitti...

Pippurit olette ihania!
Onnea kauden upeaan lopetukseen!
Katan comebackia odotellen :)

Anonyymi kirjoitti...

eiii, älä lopeta kata!! oot nii hyvä, et pärjäät kyl! toivottavasti pääset turkuu opiskelee :)

roberto syrious kirjoitti...

wow you rock!!
hope you'll follow me so i'll do the same
xoxo

www.syriouslyinfashion.com

sara kirjoitti...

ööö:D

Sara kirjoitti...

You guys look beautiful:)

Happy I've found your blog eheh

Kiss from portugal,
sara

Anonyymi kirjoitti...

pitäisköhän laittaa noi estot tohon kommentointiin päälle...

Anonyymi kirjoitti...

LAISKAMADOT! Lisää juttua! T- seuraaja.