16.9.2011

B-maajoukkueringin leiri

Olimme 2.-4.9 maajoukkueleirillä. Leirillä kanssamme oli Bixbit, Sanix ja Gloria. Lähdimme perjantaina aamulla kymmeneltä Sanixien kanssa kohti Kisakalliota. Perjantai ei ollut raskas päivä, menimme heti syömään ja sen jälkeen meillä oli luento ja tanssia. Valkut jakoivat meidät kahteen huoneeseen, mutta silti vietimme paljon aikaa yhdessä.
 Lauantaina herättiin jo seitsemältä aamupalalle ja aamupalan jälkeen menimme saliin lämppäämään. Ohjelmassa oli mm. oma treeni, tasapainoja ja piruetteja, lihastasapainotesti, nostojen harjoittelua ja elämänrytmin testi. Illalla osa meni saunaan ja valvosimme pitkään yhdessä jutellen valkkujen kanssa.
 Sunnuntain oli taas aikainen herätys. Kaikilla oli vain päälimmäisenä mielessä Kallen kuntotesti ( Kalle Palanderin kestävyystesti) mutta oli ohjelmassa omat treenitkin ja ilmaisun harjoittelua. Koko leiri huipentui pelkäämäämme kestävyystestiin, jonka jälkeen kaikki olivat  raatoja. Menimme vielä suihkuun hikisinä ja väsyneinä, minkä jälkeen odotimme minibussia Sanixien kanssa. Leiri oli todella hyvä, tehokas ja saimme hyviä treenivinkkejä kotisalille.=) Kuvia laitamme lisäämme pian!
Ama & Iiris

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siin kestävyystestis piti tehä? :O

Anna kirjoitti...

tehtiin 45 s jokasta liikettä ja laskettiin toistot. vatsat, tasahypyt ylös seinään ja lattiian koskien, punnerrukset, yleisliike ja viivajuoksu. jokasen liikkeen välissä palautusta 1,5min? ja tota 2 kierrosta :D