12.11.2011

Aluekisat



Moikka! Aamulla sai taas herätä aikaisin ja matkata kohti kupittaan kisahallia. :) Alotettiin aamulämppä siinä kasin aikoihin ihan normimeinigillä. Kisaharkka ei ollu mikään kummonen, jotain eriaikasuuksia muutetuissa kohdissa, melko normaali treenisuoritus. Harkan jälkeen tehtiin omii kohtii mitkä meni huonosti ja tehtiin tietty loppuverkka. Sit palattiin katsomoon syömään ja kattelee vähän muitten harkkoi.

Kello oli siin vaiheessa jo sen verran et alettiin väsää hiuksii ja meikkei. Marssin jälkee vähän taas syötiin ;D ja mentiin musan kaa tekee ohjelman kohtii mitkä oli muutettu ja harkas eriaikasii. Tän session jälkee kannustettiin cowaheit ehkä maailman hirveimmällä tavalla (hakattiin keiloja metallikaiteisiin :DD --> Kuullostaa järkyttävältä). Sit koitti lepotuokio treenilevyn hempeiden biisien tahdissa ja hileitten laitto.

Sit oli kisalämpän aika. Suoritus meni paremmin ku kaksis ensimmäisis kisois ja ku nosto onnistu ni koko halli repes! :D Pari pikku tiputust ja tasapainovirhet löyty mut muuten meni hyvin. Ekaks saatiin yhteispisteet 17.03 mut sit ne kivasti korjattiinkin eli yhteispisteet oli 16.88. Kultaa kuitenkin tuli ja hopeaa saivat Bixbit. Onnea! :) Viikon päästä matkataankin sit kohti Kokkolaa ja TUL:in kisoja. Siellä nähdään! :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA!!!
Oli tosi upeeta, kun nosto onnistui.
Vihdoinkin se nähtiin:)

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa et nosto onnistu ! onnee ! :)

Anonyymi kirjoitti...

näkeekö ohjelmaa jostai? Youtube?

Anna kirjoitti...

Hehee kiitoksii ja oli jo aikakin ;)

Ohjelmaa ei oo viel näkyvissä missään, mut laitetaan sit kun tulee hyvä suoritus :)