18.4.2010

Aluekisat

Moi! viikonlopun aluekisat on nyt paketissa, ja tässä selostus tapahtumista.
Lauantai alko lämpällä kello 7. Tunnelma oli vähän liiankin häikäsevä, kun aamuaurinko paisto lasiseinän läpi kaikkien silmiin. Saatiin ihan jees harkka, mut nosto epäonnistu, eli tippu kynttilänä alas.
Suoritusvuoro 9 osottautu mainioks, sillä kuontalot tuli kuntoon just sopivasti. Ennen lämppää hengattiin viel pukkarissa musiikin kera. Lämpän aikana käytiin marssissa, kannustettiin tinameita ja tehtiin rutkasti nostoja. Päätettiin ettei tyritä sitä ja et kaikki sujuu hyvin.




Ennen suoritusta oli hyvä fiilis ja kaikki kannusti. Suoritus oli vapautunu, ja noston onnistuessa sai vielä lisäpoweria ilmasuun. Kaupanpäällisinä tuli kuitenkin useita pikkuvirheitä, joten ei oltu tyytyväisiä. Loppuverkan jälkeen kuunneltiin pisteet ja katottiin suokkaa videolta. Tällä kertaa suoritus riitti aluemestaruuteen pistein 16.66 (:Koska palkintojenjako oli vasta ihan vimppana, jäätiin kannustamaan muita ja löhöämään hallille. Pippuriseen tyyliin lisäevästys oli paikallaan, ja haettiinki patonkia ja muuta murkinaa cittarista. Osa (jemppu, usna ja mä) lähti jopa sadetta uhaten ruoankeruumatkalle. Saatiin osaksemme myös asiakkaiden tuijotusta :P

Kello 18 kaikki oli jo aika väsyneitä, juttu sen mukaista ja korkeushyppypatja kutsu. Lopulta tuliki palkintojenjako, otettiin parit kuvat ja häippäästiin paikalta.

Sunnuntaina oli vähän rennompi ohjelma, sillä oli asemakisat. Toimittiin siellä turvatyynyinä ja jaettiin palkintoja pikkutirriäisille :)
Joukossa oli selkeetä huippuainesta, joten ei länsi-suomenkaa peli oo viel menetetty ;) Kaikkien suosikki tais olla oman seuran kakarikit, joitten hienot käsiliikkeet(aww) hurmas meijät.
Päivä meni mukavissa merkeissä ja paras turvatyyny oli ehottomasti pake, joka keksi juttuu muitten black outtien aikana. Nähtiin myös Lauri Tähkä!, mut ei ehitty pyytää hänt kuvaan :'( Sunnuntai oli harkkojen puolesta vapaa ja ens viikko pyhitetään hiomiselle.
Seuraavan kerran näkyy mm-katsastuksessa! timpan biisi http://www.youtube.com/watch?v=-sou_v9GRd8 ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pippurit! ootte parhaita! kivoja kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Se Kakarikien hiippailukohtaus sisältää kyl parhaat käsiliikkeet :). Ja teil oli niin ihana ilmaisu, et tunnelmalta ei voinu välttyä. Onnee vielä kullasta!

Tiina kirjoitti...

Kiitokset molemmille!:)

ihailija kirjoitti...

Tiina on saapunut joukkoomme :) tervetuloa!

Tiina kirjoitti...

juuu kiitos!:) hakkeroin hiukan ja purin jotain jutskii mun koneelta et sain tehtyy ton jutskan:D

Anonyymi kirjoitti...

sen katan se hyppy on niin hieno se on mielestäni aina ohjelman koko kohta :) mutta te kaikki muut myös ootte kyllä parhaita!<3<33 tsemppia kisoissa myös jatkossa :)