25.4.2010

Hunajata hunajata ja vähän harkkoja:)

TERVE! Alkuun onnittelumme Flexeille jotka ylsivät hienosti 3. sijalle Tyttökisoissa!

Ajattelin kirjotella vähän kuulumisia ja fiiliksiä harkoista sun muista kivoista jutuista! Kuvia on vähän sieltä sun täältä.


Eli tällä viikolla meillä on ollu vähän löysempi viikko reeneissä. Kokonaisia on ollu max 3-4 riippuen päivästä. Lisäks ollaan hiottu ohjelmaa paljon kolmen pätkissä, joka reeneissä eri pätkää ja tehty kullekkin päivälle ominaiset venyttely jutut loppuun. Maanantaina tehtiin uus nosto, kun vanha ei oikeen ottanut onnistuakseen ja oli muutenkin vähän hölmö. Sitte tehtiin pari kokonaista ja perus venyttelyt. Mä kylläkin pakenin reeneistä ennen aikojani kun kaverit oli varannu liput kannustamaan JYP kesälomille. Tiistaina oli normaalisti baletti, jossa oli aikas vähän porukkaa, kun moni oli kipeenä. Itsekkin olin mahataudissa. Torstain treeneihin kuitenkin oltiin jo parannuttu taudeistamme ja oltiin täysissä voimissamme. Tehttiin pari kokonaista ja hiottiin 2 pätkää sekä muutettiin pari kohtaa. Perjantaina hiottiin kolmos pätkää ja tehtiin pari kokonaista. Tuolloin harkoissamme vieraili myös Natsuka (öö? miten se mahetaan kirjottaa oikein?), japanilainen vaihto oppilas, joka hengaili Ansun luona parisen päivää ja oli myös meijän koulussa.

Eilen oltiin Esan kanssa kannustamassa TPS 3-1 voittoon SM-liigan toisessa finaalissa Turku- hallissa, kannustuslipun sekä -paitojen kera! Vastassa oli siis tietysti HPK . Ensin ajateltiin mennä koko joukkueen voimin, mutta liput oli jo loppunu joka paikasta. Eilen sit päätettiin Esan kanssa et mehän hankitaan ne liput vaikka ois kuinka loppuunmyyty ja niin hankittiinkin! Saatiin vielä istumapaikat fanikatsomosta. Jee! Onneksemme saimme mukaan myös miehisen vahvistuksemme Samun (Esan pikkuveli), joka selosti meille kentän tapahtumia lähes yhtä hyvin ku itse Antero "Mertsi" Mertaranta ja heilutteli ahkerasti TPS lippua ;) Kiitokset hänelle!( alapuolella kuvassa Mertsi).
Peliä oli kattomassa myös Icu (eli sara) omine kavereineen, sekä Kata joka paiski töitä hallin kioskissa yhdessä lempinimeltään"bubiruusu" kanssa ;) Bongattiin myös jumppa tuttuja muista joukkueista.
Peli oli vauhdikas ja otteluun saatiiin välillä vähän lisä jännitystä, kun pari maalia piti kattoa nauhalta ennen kun ne hyväksyttiin,tai sitte ei hyväksytty, niinku HPK:n ekaa maalia.. nännännäää!Kentällä tuli myös pikkusen tappeluita ja jäähyjä paukku normaalisti. Tunnelma oli katossa ja tutut tepsi laulut raiku kivasti. Myös pari keväisätä aaltoa pyyhki turkuhallin halki;)

Oli kyllä kiva olla kattomassa jotain muutakin urheilua välillä kun jv:tä. Yritettiin ehdottaa valkuille et tiistain harkat siirettäis keskiviikkoon, et päästäis kattomaan pelii sillonkin. Ne ei kyl oikeen lämmenny sille idealle:D Toisaalta onhan meillä vielä kaikki kauden tärkeimmät kisat eessäpäin, esimerkiks viikonpäästä häämöttävä MM- katselmus, eli ehkä ihan hyvä ettei valkut ala lepsuilemaan tässä vaiheessa kautta:P .
Tulevan viikon aikana luvassa on varmaankin aika paljon hiomista ja kokonaisia sekä viikon loppu puolella saadaan vihdoin iki-ihana JUNNU takasin kööriin komentamaan meitä!jes<3>
Esan pitäis vielä pistää joitaki kuvia jossain kohassa. Niitä odotellessa, ei muuta kun hyviä vappuja ja tsemppiä kisoihin!

loppuun vielä ylläri biisi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qwbowuuu3O8&feature=related

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

anteeks nä kuvat ja muut on vähän miten sattuu tällä ku oli vähän ongelmii :D

essi kirjoitti...

nää kuvat on just asiallisii!:)ja tost biisist tulee sitä meininkii!

Seniroori kirjoitti...

Taidanki tietää mikä biisi löytyy seuraavalta harkkalevyltä... :D

Tulospalvelu tiistain treeneihin pitää sit saada kuntoon, että kaikki on varmasti tyytyväisiä ja treenaa 100 lasissa :)

Ja Dominot kiittää onnitteluista!
Ja allekirjoittanut odottaa kanssa juniooria jo innolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks nää asetukset on tälleen hassusti, et noi oikeen reunan linkit on tuolla lopussa?

Anonyymi kirjoitti...

:DD tepsi voittoon!

Tiina kirjoitti...

hah ei todellakaan mitään hajua miks ne on menny tolleen, yritin korjata mut en tiedä miten :P ja juu tepsi voittoon mut vasta LA et päästään kattomaan!! ;)

TPS :) kirjoitti...

TPS TPS!!!!!!

essi kirjoitti...

hunajataaa hunajataa!

Anonyymi kirjoitti...

tps , suomen mestari<3