10.6.2010

Bulgaria ,here we come !


Heissulivei kaikille , se on nyt Bulgaria calling! Lähetään tänään kannustamaan Suomea joukkuevoimistelun mm-kisoihin ja samalla nauttimaan kultahietikon lämpimistä rannoista.;)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wohooo täysin nättii<3
t pippuri essi

Anonyymi kirjoitti...

Pitäkää hauskaa !!! <3

Anonyymi kirjoitti...

jooo taal on ollu tanaa joku 30 astet lammint ja ollaa oltu rannal ja kattoos mm-kisoi:) tsemii kaikil finalisteil!!! ja fotonit aivan mahtavaa(:
essi

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva, että olette olleet siellä kannustamassa suomalaisia! Kisat vielä niin aurinkoisessa paikassa. Onko siellä tunnelmat olleet hyvät?

Päivi kirjoitti...

Hellou girls!

Ihanaa, että tulette jo pian kotiin!
Tiinalle paljon terkkuja Sirkku-tädiltä Ypäjältä :)
Domskut olivat tänään tekemässä tuttavuutta heppoihin ja maneesin tunnelmaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tulisko pian juttuuu bulgariast?

Anonyymi kirjoitti...

ootte ain tosi hitait kirjottaa:((

Anonyymi kirjoitti...

No hei, pippurit taitaa vast just tänään tulla reissusta, joten juttu tulee varmaan siks vast tän päivän jälkeen. Mites matka :)?

Tiina kirjoitti...

Matka oli tosi loisto kuulette pian lisää !juu ei olla viel ehitty tekemää muuta ku purkamaan matkalaukut , nukkumaa ja moikkailee kavereita. tänään pidettiin kuvienkatseluilta ja jotku jäi viel kirjottamaan juttua tänne joten kyllä se sieltä tulee. ja anteeks jos jutut tulee viivästyksellä mut tä blogi ei oo meijän kokoelämä eikä kukaa suunittele aikatauluansa silleen et ehtii kirjottamaan blogiin vaan niitä juttui tulee sillon kun joku jaksaa ja ehtii niitä kirjottamaan. ja kiitos sirkku lähetin teille kortin toivottavasti tulee perille :):)

essi kirjoitti...

nyt on tullu oikeen kunnon romaani blogiin! eikun lukemaan :)