2.6.2010

MÖKKIMÖKKI, pallopallo, hattuhattu, kettukettu MÖKKIMÖKKI

HEIPPARALLAA!

Taas tulee vähän myöhässä nää meijän postaukset mutta en oo vaan saanu aikaseks avattuu konetta ku on ollu nii kivat ilmat :) Jostain syystä tä Bloggeri ei suostu nyt pistämään näitä kuvii tänne mut koitetaan saada niit sit myöhemmin tänne kyllä! Pahoitteluni näistä!!
MUtta siis juu viime keskiviikkona kutsu kävi koko joukkueelle facebookissa Ms Schreyn (eli katan)mökille viettelemään lepposasti iltaa mitalijuhlien merkeissä saunoean syöden ja laulaen;)

Lauantaina sitte saavuttiin omilla kyydeillämme katan mökille Kakskertaan jonnekkin turun peränurkille. (Itehän asun valtavassa suurkaupungissa;)). Siellä meitä odotti Kata ja sen iso keltanen puinen mökki sekä ulko huussi pilvisessä säässä. Pikkuhiljaa porukkaa saapu paikalle ja ku kaikki oli tullu alettiin väsäämään ruokaa.Ainoastaan Jemppu ei ikäväkyllä päässy paikalle ku se oli luvannu jo kauan sitten mennä koulukavereitten kans toiselle mökille. Mä ja Kata toimittiin grillimestareina ja muut sättäs keittiössä salaatteja ja perunoita ja kaikkee hyvää. Grillin sytyttämisen kans oli vähän ongelmia tuulisen sään takii joten kesti aika kauan ennen ku saatiin kaikki pihvit, kanapihvit, maissit ja nyytit grillattuu. Muut käväs aina sillontällön morottamas meitä ja tuomas meille lisää ruokii. Käväs siiinä yks kettuki mut sil oli omat pöperöt messis. Grillailtiin siinä katan kanssa varmaan puoltoista tuntia ja muut kerkes jo alottaa tiukat Sing-Star skabat ennen ku saatiin kaikki valmiiks ja tuotuuu sisälle.

Sisällä oli jo pöytä katettuna ja päästiinki heti syömään. Ekaks oli kuitenkin kippisten paikka ja skooolattiin Ansun pitämän hienon puheen jälkeen hauskalle ja hyvälle kaudelle.

Ruuan jälkeen alettiin lauleskelemaan upeilla laulutaidoillamme toinen toisiaan paremmilla biiseillä ja naposteltiin herkkuja. Parin tunnin päästä Ansu mä ja Kata lähettiin rantaan laittamaan saunaa kuntoon. Saunankaan sytyttäminen ei menny ihan putkeen mut kyllä seki saatii pian syttymään ku muutama aski tulitikkui oli käytetty. Sit mentiin vaihtamaan uikkarit päälle ja otettiin vähän evästä sekä musaa mukaan. Mä ja Ansu kuitenki innostuttiin viel laulamaan nii kaikki muut oli jo saunas ku mä, kata ansu ja magi vasta saavuttii paikalle. Tosin ne hölmöt ei ollu tajunnu heittää vettä siihen kiukaalle tai edes laittamaan sitä vettä siihen kiuluun,nii ei vissiin kauheen hyvist löylyist jääty paitsi;)

Saunottiin aika kauan ja talviturkitki lähti nii et molskahti. Otettiin myös parit Bikini poset ja popit pauhas! Saunan jälkeen jäätiin vähän laittamaan sitä kuivumaan ja mentiin taas lauleskelemaan. Tuli siinä illan suussa pari vierailevaa tähteäki käväsemää!

Lauleskeltiin taas vähäsen ja pelleiltiin vähän joka puolella kunnes siinä jossain kohdassa uni alko painamaan silmään. Jotkut jatko laulamist ja jotkut nukku. Viimeset luritukset vedettiin unilauluks muille magin kanssa ja sitte meki pistettii nukkumaa.

Aamulla herättiin vähän liian myöhään. Siivottavaa oli paljon ja reenit alko puol kolme. Jottain pöperöi ois pitäny kans tehä eikä bussejakaan oikeen kulkenu ku parintunnin välein. Niinpä sitte soitettiin valkuille ja herätettiin ne et nyt on päässy käymää tämmöne juttu et ei ehitä tulee sillon viel ja sit siirrettiin harkkoja tunnilla eteenpäin. Pake ja Hussi oli kattanu maukkaan aamiaisen joka nautittiin loistobiisien tahdittamana. Mökki oli vähän ruohonen ja likanen. Sitten alkoki suurpiirteinen siivousprojekti! Tiskattiin imuroitiin korjattiin pedit ja tehtiin vaikka mitä kauheella kiireellä että ehittäis edes siihen bussiin. Tässä yks meijän loistavista aamupalabiiseistä ;)


Kun kaikki oli valmista nii huomattiinki et oli viel vähän aikaa ja alettiin taas lauleskelee. Sitte aurinko alkoki paistelee ja mentiin ulos pelleilemään. Siinä vammaillessa alko vähä lapsettaa ja saatiin loisto idea pukee Katan mummin vanhoja vaatteita joita löyty yläkerrasta. Niinpäs kipitettii sitte sinne ylös penkomaan sitä laatikkoa jossa oli jos jonkinnäkösii hepenei ja pari siistii lätsää.

Pukuleikkien jälkeen syötiin eilisten ruokien jämii , tiskattiin ja viimiesteltiin siivous. Sitte heitettii kamat kassii ja tallustettii bussipysäkille. Kettu, meijä uus kaiffari liitty matkal meijän seuraan ja meit alko vähän pelottaa. Paukkuu ei tosin pelottanu vaa se juoksenteli sen ketun kintereil kunnes se sai tietää et ketutki osaa purra. Joka päivä oppii uutta....;)

Sitte alkoki pitkä, kiemurainen ja kuuma bussimatka keskustaan. Matkal tuli ehkä vuosisadan parhaimpii vitsiei joten räkätettiin koko matka. Perillä meitä odottiki sitte 1000 asteinen lintulan jumppasali, sekä junnu, joka ei ollu kovin innoissaan meijän myöhästelystä, mut ei se kyl kiukkunenkaan ollu. Anteeks vielä junnu!

Myöhästymistä lukuunottamatta moökkireissu oli tosi onnistunu ja hauska! Revanssi on toivottavasti tiedossa tässä kesän aikana :)

Nyt onki enää viikko nii päästään kattelee MM kisoja ja nauttimaan Bulgarian kesälämmöstä ja muista kivoista ! JEEEEEEEEE!! Kuvia tosiaan tulee sitte myöhemmin ku tää ihana sivusto suostuu pistämään niitä tänne:)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

jaha tää ei näköjään suostunu liittämään tonne tota linkkiäkään mutta tässä se on jos joku haluaa kuunella :D

http://www.youtube.com/watch?v=UF3iZ0gUKUI

essi kirjoitti...

hyvä tipuu asiallinen teksti ja kunhan saadaa kuvat viel messiin!

Anonyymi kirjoitti...

teil kävi tuuri et lintulas oli vapaat sillee et pystyitte siirtää reenei ;P

mut saanko kysyy et ketkä nämä vierailevat tähdet mahto olla? :) "Tuli siinä illan suussa pari vierailevaa tähteäki käväsemää!"

essi kirjoitti...

"vierailevat tähdet" oli just nimensä arvosia, eli pari meijän kaveria tuli siinä moikkaamaan!:)

Anonyymi kirjoitti...

Heeeeeeeei, ottakaa kuvia ja varsinkin VIDEOITA MM-kisoista ja pistäkää niitä YouTubeen niin pystytään kaikki nauttimaan ohjelmista. :) Olis tosi kiva nähä ainakin kaikki Suomen suoritukset + tietty muita kovia maita Venäjää, Bulgariaa yms. :) Jos millään mahollista niin varmasti ois todella monta kiitollista voimistelun ystävää täällä Suomessa kattelemassa niitä!

Anonyymi kirjoitti...

Millon lähette reissuun? Joo, muistakaa kuvata ohjelmii! Hyvää matkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Bulgarian matkaa! Suomi voittoon!

Anonyymi kirjoitti...

hahahah miten mä arvasin heti että tä on tiinankirjottama?! haha. kuullostipa hauskalta reissulta! PUSS
Vilma

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on aina tosi hauskoja postauksia. Tää ja toi edellinen ja muutkin on aina erilaisia ja tosi hauskoja ja vähän hulluja :D Jotenki huomaa, että ootte Turusta. ;D Ja en tarkottanut tota millään lailla loukkauksena, turkulaiset on hauskoja ja kummallisia ihmisiä. Ootte silti ihania <3

Tiina kirjoitti...

haha kiitos meijä joukkue vaa on vähä tällane valmentajii myöte;)<3