30.9.2010

TERVEPPÄ TERVE!

Juu terve vaan kaikille tasapuolisesti ja hyvää iltaa!:)
Taas on ehtiny vierähtää aikaa siitä ku kerrottiin viimeksi kuulumisiamme mutta nyt siiis koitan korjata tilannetta parhaani mukaan...

Siispä, iloksemme Kata on palannut keskuuteemme treenaamaan hankalan ja pitkän taudin kourista. JEAH<3 Ollaan treeneissä keskitytty lähinnä ohjelman hiomiseen ja heivattu sieltä kökkö kohtia( lähinnä vartalosarjoja) veks ja muutettu ne paremmiks. Tässä suurena apunamme on toiminut Vilma, KIITOS!;) Ohjelmas on kuitenki vieelä paljon paljon hiottavaa et sen kans kehtais mennä kisoihin:P esimerkiks tahdit on päässy vähäsen karkaamaan meiltä mut eiköhän me saalisteta ne jostain takasin;)
Valkut on kehitelly meille uusia lihaskunto ja venyttely liikkeitä maajoukkueleirin LTP testin pohjalta, joiden avulla saatais kehitettyy meijän koko joukkueen heikkouksia ja niitä ollaan alettu treenailemaan kanssa.
Kisapukujen "pohjat" on nyt valmiit mut niistä puuttuu kaikki koristeet(strassit ja semmoset). Koristelujen kans taitaaki vierähtää muutama hassu tunti, mut viikon päästä meil on pukuilta Paukun luona ja siellä sitten koitetaan väsätä puvut kisa kuosiin!:)
Mitäs muuta viel on tapahtunu.. No koeviikko on nyt suurimmal osal ohi ja kokeethan meni tietysti loistavasti;) Ohi on myös syksyn kirjotukset joissa Kata ja Hussi ahkeroi muutaman hassun tunnin. Eipä tässä muuta palaillaaan!:)
PS. sori en saanu taaskaan tungettua kuvia tänne :(

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jee pian kisat!