20.10.2010

Syyskuulumisia

Moikka! Syysloma on pyörähtänyt nyt käyntiin ja minäkin sain vihdoin itseni ensimmäisen lomapäivän kunniaksi kirjoittelemaan tänne blogiin :))

Viime viikonloppu meni leirin merkeissä ohjelmaa hioen. Lauantaina oltiin koko päivä lintulassa ja sunnuntaiaamu aloitettiin klo 10 t-talolla, josta myöhemmin siirryttiin reippaasti kävellen kauniissa syyssäässä vielä lintulaan. Ohjelma jaettiin kolmeen osaan ja niitä hiottiin sitten antaumuksella. Lisäksi nostot ja heitot saivat myös kaivattua lisäharjoitusta. Ilmaisukin ehdittiin sopia ja nyt sitä sitten pitäisi alkaa näkymään :) Sunnuntaina iloksemme myös Saara ja suloinen pikku Hemuli pistäytyivät visiitillä treenisalilla :) Leirin jälkeen väysmystä oli selvästi ilmassa. Ohjelmaa saatiin kuitenkin selvästi eteenpäin ja parempaan suuntaan, joten tyytyväisiä oltiin :)

Eilen Hanttarissa oli seuran katselmus, jossa päästiin esittämään keilaohjelma kaks kertaa yleisölle. Puvutkin oltiin saatu jo sen verran valmiiksi, että kehdattiin laittaa ne päälle :)) Eka suoritus oli hieman tokaa parempi, mutta kokonaisuudessa molemmat onnistuivat yllättävän hyvin ja olivat jo yhtäaaikasempia kuin aikaisemmin. Tietysti parannettavaakin löytyi ja tuomareilta saadun palautteen avulla muutoksiakin tullaan varmaan tekemään.

Nyt on jäljellä vielä muutamat treenit ennen Cailappia ja tiukkaa hiomista sekä viimeisten paljettien ja strassien liimailua. Kisoissa nähdään!:)






13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun Juliakin kirjotti :) Millaset puvut???

Anonyymi kirjoitti...

puvun näätte sitten kisoissa :) mutta on kyllä aikas erityylinen kuin ennen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hirveesti onnea kisoihin! Ootte mun lemppareita <3

Anonyymi kirjoitti...

kiitoksia:))

Anonyymi kirjoitti...

saisko juttuu cailapist ja kuvii kans, ku kaikki kehuu et puku oli kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olisi sellainen toive, että voisitteko lisätä bloginne www.blogilista.fi- sivustolle, että olisi helpompi seurata teitä (:

Pippurit kirjoitti...

Luultiin, että asetukset oli niin, että ollaan blogilistalla, mutta ei taideta tietää miten sinne siis päästään. Oisko siis ohjeita :)?

Anonyymi kirjoitti...

oisko juttu cailapist mitää??

Anonyymi kirjoitti...

Teette vaan tunnuksen sieltä "luo tunnukset" ja lisäätte tän blogin omaksi blogiksi (:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä edelliseen, että siis sieltä ylhäältä "lisää" saatte lisättyä bloginne listaan (:

Anonyymi kirjoitti...

Blogi pitäis nyt olla listalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Mut ei näy silti :/

Anonyymi kirjoitti...

Nyt löytyy jee, kiitos! (: