29.10.2010

Kisakausi avattu

Moi ja pahoittelut vähän myöhäsest tekstist mut oli pienii teknisii ongelmii:)
Elikkä ekat kisat on nyt sitten takana.cailappi käytiin turun kupittaalla joten aamuharkkaki oli aika aikasin.kisapaikal piti olla lämppävalmiin 7.15 ja kaikki oliki tosi pirteitä:D ehkä aikasest ajankohdast johtuen harkkasuokka ei ollu hirveen varma.harkan jälkeen sitte syötiin ja meikkailtiin ja laitettii hiukset.joillekki tuli meikeist ja nutturast vähä lievä paniikki mut siit selvittii;)tän jälkee me sit laitettiin puvut pääl ja mentiin alkumarssiin.alkumarssin jälkeen meil oli hyvää aikaa katella muitten joukkueitten ohjelmii.ruvettiin lämppäämään vähä ennen taukoo koska oltiin melkee heti tauon jälkeen suoritusvuoros ekan meijän sarjast.tunnelmat ennen suokkaa oli hyvät ja tietty vähä jännittyneetki:)sitte huudettiin kannustushuuto ja sit se oli menoo:)kisasuoritus oli parempi ku harkka ja kokonaisuus meni jo ihan mukavasti mut oli myös paljon hiottavaa ja pikkusii virheitä jota nyt sit hiotaan treeneis.oltiin kuitenki ihan tyytyväisii kolmanteen sijaan eli pronssiin.onnea kaikil mitallijoukkueil!täst on nyt sit hyvä lähtee parantamaa ja hiomaa viel ilmasuu ja poistamaa turhat virheet:)nyt treeneis meil on alkanu nousevien ja laskevien kokonaisten teko joka parantaa meijän kuntoo et nyt vaan ahkeraa treenaamist ja seuraavien kisojen odotusta!!siel nähdään:)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no nättiii ;)

Anonyymi kirjoitti...

olipa sekava kirjotus en saanu mitää selvää.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, paukku jättäny isot kirjaimet ja turhat välit pois :). Lisää juttuja vaan <3

Pauliina kirjoitti...

Anteeks sekavuudest :D

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva, jos kirjottelisitte kisojen välissäkin mitä kuuluu, miten ohjelma edistyy ja muitakin juttuja. Esimerkiks valkuista, joukkueen jäsenistä, treeneistä tai muusta. Tääl on innokkaita lukijoita paljon! Tosi paljon onnea kisoihin. Ihana puku ja musa!

Anonyymi kirjoitti...

mitä tarkottaa nousevat ja laskevat kokonaiset?

Anonyymi kirjoitti...

nousevat ja laskevat kokonaiset tarkoittaa että esim. yksissä treeneissä tehään esim. 4 kokonaista, seuraavissa 6, seuraavissa 8 tällöin kokonaiset nousevat jonka jälkeen ne alkavat laskea eli seuaavissa esim. 6, seuraavissa 4 jne. :D

Anonyymi kirjoitti...

Wau mikä suoritus eilen! ihan mahtava tunnelma. ootte parhaita <3

Anonyymi kirjoitti...

<3