28.11.2010

Biletystä sukuhuoneessa

Terveppä terve ja heipähei!
Nyt on siis normi kisaviikonloppu takana....NOOOT!!!
Kelataas alkuun. Lauantaiaamuna bussimme starttasi t-talolta kello kuusi reikä reikä ja matke treelle(eiku teelle)sai vihdoin alkaa unisissa tunnelmissa. Johan siitä herättiin kun kuskimme päätti lähteä liittymästä vastaantulevien kaistalle. Siinä sitten köröteltiin 15 kilometriä väärällä puolella motaria!! Siinä vaiheessa porukka bussissa oli vähän paniikissa.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/199161.shtml

Treelä ohjelmassa oli kipittelyä hyisessä talvisäässä, harkkasuokka ja päivänokoset.


Harkkasuokan jälkee mentiin koululle purkaamaan kamat, sitten syömään ja sen jälkeen päästiin nukkuu. Sit ku herättii alettii pistää hiuksii ja meikkei. Ku ulkoasu oli kunnossa ni käveltii kisahallille kannustamaan muita ja aloitettiin kisalämppä.


"Samis essit":D

Lämpän jälkeen tehtiin perinteiseen tapaan taspainot, hypyt, nostot sekä heitot ja pian olikin jo aika astella kisamatolle. Suoritus ei mennyt ihan nappiin ja se sisälsi 3 pudotusta ja joitakin tasapainovirheit. Aamuun verrattuna suokka oli kuitenkin yhtenäisempi ja saatii lisäks elämys bonus.




Saimme yhteispisteiksi 17.50, joka yllätykseksemme riitti ensimmäiseen sijaan ja tästä vasta riemastuimmekin. Lauantain kisan jälkeen lähettiin mansen huudeille ja päädyttiin syömään kunnon iltapalat subille.



Ähkypuhkussa tarvottiin takaisin koululle läpi pelottavien ja pimeiden puistojen. Sit vuorassa oli nukkumista ihanilla ja vähemmän ihanilla ilmapatjoilla.
Aamulla saatiin nukkua pitkää (herätys vast 8.00!!!) Heräämisen jälkeen pakattiin siin ja laitettiin ittemme kuntoo aamuharkkaa varten. Aamupala oli hieman puutteellinen, mut onneks siel oli sentään puuroa!!!<3
http://www.youtube.com/watch?v=H5Yf3wn_9j4
Kun meijän massut oli täynnä, aamuharkkaan oli viel hetki. Aamulämppä ja harkkasuokka oli ihan jeees:D




Taas oli ehostuksen vuoro, joka sujuikin paremmalla tatsilla kuin lauantaina. Sitte kannustamaan muita täpöllä ja nauttimaan lihaisista pullista. Aika pian ruokailun jälkeen alotettiin kisalämppä, tehtii lihakset, tasapainot, hypyt ja kaikki muut perusjutut.



Sitten oli tsemppipiirin aika ja huudettiin huudot. Sitten olikin jo aika astella matolle hyvällä fiiliksellä ja mahtavien kannustusten kera.:)(kiitos kannustajille!!!) Kisa suoritus oli kokonaisuutena parempi mutta joukkoon mahtui kuitenkin kaksi pudotusta. Olimme tyytyväisiä suoritukseen ja saimmekin pisteiksi 17.70. Bonuksia saimme tällä kertaa kolme (elämys, ilmaisu ja kuvio bonukset) :).
Yhteis pisteiksi tuli 35.20 ja se riiti avoimen sarjan sekä Tul:n mestaruuteen.

Ennen palkintojen jakoa otettiin muutama kuva. Myös napsastiin yhteis kuva Sanix joukkueen kanssa.

Sitten asteltiin palkintojen jakoon ja katsomossa näimme seuramme Kolibrit joukkueen kannustamassa meitä lakanoiden kera. Kiitos siitä ihanille kolibreille<3
Palkintojen jaon jälkeen napsastiin vielä muutama kuva.



Sitten kiiruhdettinki jo koululle hakemaan kamppeet ja Ärrän kautta bussiin:D
Paluumatka sujui huomattavasti turvallisemmin kun tulomatka (lukuunottamatta yhtä liian matalaa siltaa):D Bussissa tunnelma oli hyvin menneiden kisojen jälkeen iloinen ja matka menikin sitten tätä blogijuttua kirjoitellessa,laulaessa iskelmäradion tahtiin sekä vammaillessa..:)


Perillä turussa oltiin vähän ennen kahdeksaa ja lähdimme kaikki kotia kohti.

Lopuksi vielä onnittelut kaikille mitalisteille:))

by PIPPURIT

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjotatte nii hauskasti aina tänne! HIRMUSESTI ONNEA VOITOSTA<3 ootan jo innolla sm-kisoja!

Tiina kirjoitti...

haha :) kiitos paljon!!

Anonyymi kirjoitti...

tykkää +

Anonyymi kirjoitti...

ei turhan notkeaaa porukkaa!! huhhuh tota spagaatti kuvaaki.. hirveesti onnea voitosta !!! :) "keinu" kohta on nii hieno! Ja en tajuu miten se yks tyttö saa joka kerta ne keilat kiinni siin puolvoltis.. Tsemppii viel ässämeihi!

Anonyymi kirjoitti...

ONNEE<3333

Anonyymi kirjoitti...

Pippurit ootte huippuja!! En ite ollu kattomassa kisoja, mut online tuloksien kanssa vietin tän päivän! Mahtavaa et pystyitte parantaa finaaliin niin et menitte minettien ohi! PALJON ONNEA SM HOPEESTA<3