14.11.2010

Aluekisat

Moikka!
Elikkä eilen meiän kisaviikko jatku aluekisojen merkeissä. :) Saavuttiin Kupittaalle puol ysiks ja alettiin heti lämppäämää. Harkkasuokka meni ihan ok, tuli muutamii yksilövirhei mut oli se jo parempi mitä esim. keskiviikon harkkasuokka. Tehtiin laskuilla viel pari kohtaa yhdessä läpi, sit korjattii omii virhei ja tehtii palauttavat venyttelyt. :)

Ennen alkumarssii meil oli hyvin aikaa laittaa hiukset ja meikit kuntoon. Marssin jälkee sit kateltii kisoi ja syötiin eväitä. :) Kun tauko alko mentii laittaa puvut päälle ja valmistautuu lämppään. Tehtiin eka ilmasupiiri ja sen jälkee sit lämpättii ja avattii jalat tavalliseen tapaan. Kun jalat oli auki, tehtiin kaikki ohjelman hypyt, tasapainot, heitot ja nostot läpi ja sit päästiinki jo harkkamatolle. Tehtii pari kohtaa yhdessä laskulla ja sit omaan tahtiin piruettei ja muit vaikeit kohtii. Ennen ku päästiii keskittymistilaan tehtiin viel yks markkeeraus eli kerran ohjelma pienesti musalla läpi. Keskittymistilassa tehtiin tsemppipiiri ja tsemppihuuto ja sit oltiin valmiita. Jouduttiin kuitenki viel oottaa jonku aikaa ja siin vaihees rupes jo vähäse jännittää. :) Lopulta meiät kuitenki kuulutettii lavalle, kisojen toiseksi viimeisenä joukkueena. Kannustus oli taas mahtavaa (kiitos siitä!:)) ja suorituksessa oli hyvä fiilis. Suoritus ei menny ihan nappii, siel oli muutamii horjumisii ja eriaikasuuksii. Lisäks isossa heitossa tapahtu keilojen törmäys. Pari kohtaa meni kuitenki jo vähä paremmi mitä viime kisois ja kokonaisuus oli jälleen melko siisti.:) Saatiin pisteiks: tekninen 5.46, taiteelline 3.3 ja suoritus 8.25 eli yhteensä 17.01. Oltiin pisteisiin tyytyväisiä, koska suoritukseen jäi vielä parannettavaa. :)





Tänään, sunnuntaina meil on isänpäivän kunniaks vapaata treeneistä.:) Treenit jatkuu normaalisti huomenna ja tuomaripalautteen pohjalta tehdään vielä muutamii muutoksii ohjelmaan. Seuraavat pari viikkoo onki sit tiukkaa treenii ja ohjelman hiomista, jotta sit kauden pääkisois pystyttäis tekee onnistuneet suoritukset! Tullin mestiksissä nähdään seuraavan kerran! :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunokaiset nurtsilla :)
Onnea kisamenestyksestä!

Anonyymi kirjoitti...

miksi jemina ja pauliina ei kisannut?:o onnea teille paljon ootte toosi hyviä ja kaikkea!! :))

Anonyymi kirjoitti...

Onks jemina reunas koko tän kauden selän takia? Tosi harmi, koska se on aina ollu mun lemppari <3 pikaista paranemista!!!

Pauliina kirjoitti...

mä ja essi h. vuorotellaan niin essi kisas nyt sitte noissa kisoissa ku mä kisasin piirissä:)