6.12.2010

Nonii nyt on sitte pippurien kukka hempeilyt saaneet päätöksensä SM kisoissa Helsingissä! Matkaan lähdettiin bussilla yhdessä perjantaina T-talolta kaikkien Turun Jyryn joukkueiden ja valmentajien sun muitten hemmojen kanssa. Matka suju mukavasti popitellessa laatu biisejä, laulaessa niitä loistavilla ja erittäin ihanilla lauluäänillämme ja tietenki syödessä.



Perillä hotellissa purattiin tavarat syötiin iltapalaa ja katottiin leffoja ja sitte mentii tuutilullaa ku oli aikanen herätys aamulla. Lauantaina sitte herättii aikasi ja mentiin eräään papparaisen mielestä hieman liian suurelle aamupalalle;)Sieltä lähettiinki sitte aamuharkkaan kaikki kisaroippeet mukana. Aamu harkka oli hyvä ja sen jälkee pistettii pärstät ja pehkot kisa kuosii sitte mentiin syömään ja sieltä sitte juostiin kannustaa Sanixeja :)

Kannustettiin siin sit muita joukkueit siihen asti et tuko alko ja sit alotettiin lämppä. Mutta eipäs alotettukkaa ku kaikki oli mysteerisesti kadonnu vessoihin ja muihin kivoihi mestoihi mut onneks kaikki kuitenki löys ittensä ja toisensa ;D.Lämpän keskellä mentii marssii jonka takii meil tuli pikkunen kiireenpoikanen;)
Kisasuoritus ei ollu kauheen hyvä. Tuli mm paljon tasapainovirheit, eri aikasuuksii ja pari pudotust. Suorituksen jälkee tuli vähäse suru puseroon mut sit se lähti pian ku kuultiin meijän pisteet (yhteensä 17.00)joihin oltiin tyytyväisiä!Samalla päätettiin että unohdetaan tän päivän suoritus ja korjataan virheet finaalisuorituksessa.



Oman suorituksen jälkee jäätiin viel kattoo ja kannustaa kisat loppuun ja valkut jäi kuuntelemaan uusii sääntömuutoksia. Ku päästiin hotellille mentii suihkuu ja laitettiin ittemme syömä kuntoon kunnes valmentajat soitti nälkäsen kiukkusena hotellin ravintolasta että pitäis olla jo sielä :D Ruokailun jälkee valkut lähti johonki stadin mestoil pyörähtelee ja me jäätii nauttii herggu jätskist.
Illalla viel katteltii huisin jännää leffaa nimeltä jääkenttien kuningatar, jota vois kuvailla sanoilla: yllätyksellinen, jännnnä, ennalta arvaamaton....
Sunnuntai aamu koitti taas kukonlaulun aikaan eikä tapahtunu mitään sydäntähäkelllyttävän dramaattiista. Aamupalan jälkee kokoonnuttii popittamaa Ms Schreyn julkasemaa virallista kisabiisiä ja sitte lähettii kisahallille.



Aamuharkka suju normaaliin tapaan ja sen jälkee laitettii meikit ennen alkumarssia. Sitte kannustettiin tinamit ja lähettiin syömään. Tauolla alko lämppä ja tunnelma oli paljon rennompi ku alkukisapäivänä. Aikaa oli myös huisisti enemmä ja kerittiin tekemää vaiks mitä kohtia ennen ku päästii harkka matolle. Esaki kerkes käymään tarpeeks monta kertaa vessas;) Keskittymistilassa sovittiin et nyt annetaa palaa ja sitte huudettii meijä loisto lorumme tietenki erittäin hiljaa niinku aina. Sitte valkut viel sano viimeset sanat ja Henna läpsäs jokasta persuksille tutuun tapaan. Siinä sitä sitte oltii ja ihmeteltii kunnes asteltii lavalle kovien kannustusten kera.Tässä vaisheessa SUURI KIITOS KAIKILLE IHANILLE KANNUSTAJILLE<3
Finaalisuoritus oli onnistunut kaikin tavoin mut pari ihan pikkusta virhettä mahtu mukaan.Oltiin siihen kuitenki erittäin tyytyväisiä ja jäätiin kuuntelemaan pisteet kisakatsomon taakse.



Meijän pisteit ennen tuli viel muutamat iloset pisteet ja selvis mm et kolbrit sai kategoria 4 ja et Dominot Flex voitti oman sarjansa JEEEE ja ONNEA <3 Sitte tuliki meijän pisteet ja selvis et oltiinki yllättäen voitettu SM hopeeta ja Suomen-Cup pronssia. Tästäpä vasta riemastuttiinki eikä itkuilta vältytty:) Sitte oli vuorossa palkintojen jako josta lähettiinki vähäse liian aikasin pois, kun suomen-cup palkinnot oli viel jakamatta. Saatiin mitalien lisäks myös pokaali ja hienot tähti viltit :)Sitte oli kuvien aika joita räpsittiinki aimo annos!Onnittelijoita riitti paljon, mm: vanhempii, sisaruksii, sukulaisii, tuomarei ja kisakavereit!Kiitos myös heille kaikille!:)



Päivä oli siis varsin ikimuistonen ja koko kausi oli kaikin puolin tosi onnistunu kaiken alku epätoivon eli ohjelma- ja pukukriisien jälkeen. Nyt siis vaan nokka kohti ens kevättä ja viikonloppuna onki jo uuden ohjelman teko leiri tääl Turus. Lisäks harjotellaan vähäse viime kevään Piano-ohjelmaa ja sitte Thriller tanssii meijän seuran näytöstä varten:)

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oisi kiva jos voisitte laittaa videon tästä tän kauden ohjelmasta, se oli kiva:D
+paljon onnee sm-hopeesta ja suomencupin pronssi mitalleista!

Anonyymi kirjoitti...

mitä kriisiä teillä sit oli tän kauden ohjelman ja puvun kanssa? onnee hopeesta :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanii pipareita! Onnee hopeesta <3

Anonyymi kirjoitti...

ONNEAAAAAAAA!!!1 ootte parhaita ainaki mun mielestä!!! <3

fani<3

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaa jo jotain seuraavast ohjelmast! En malta oottaa :D oonks hei hieman malttamaton, ku alle viikko sm kisoist :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toi teijän keilaohjelma siel finaalis! :) Ihana idea ja musa.

-Valkku Turusta :)

Anna kirjoitti...

Kiitti kaikille!(: Video laitetaan varmaa sitten kun saadaan sm-finaalisuoritus koneelle.. eli toivottavasti pian!
alkukaudesta oli kyllä vähän ongelmia.. ensin puvun pohjakangas oli oudon värinen, ja kaikki sai paineita ja näki painajaisia siitä! lisäksi ruohot päätti vähän lisätä vararengasta vyötärölle :_D ja ohjelman kanssa tuli ongelmia kun mikään ei oikeen menny tai kaikki meni katastrofaalisesti --> paniikki-masennus
mut näistä onneksi selvittiin!
uudesta ohjelmasta ei tehä paljastuksia, mutta kyllä jotain uutta on taas luvassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Pippurit huikeasta elämyksestä. Olitte mulle tän kauden paras joukkue. Loistava ohjelma ja tekemisen meininki! Tsempit seuraavaan kauteen!

-Katsoja/voimistelija

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa pippurit, onnea hopeasta!!! samalla kokoonpanolla kevääseen?:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ois muute kiva tietää, et pysyykö joukkue samana kevääseen? :)

Tiina kirjoitti...

kiitos paljon!:) kokoonpanossa vähäsen muutoksia kevääksi.. eli ihana ja hölmö hussimme päätti lopettaa meijän joukkuees mut valmentaa onneks viel domskuja nii ollaan sit samoil kisamatkoil ;) mut onneks meijän harmitusta essin lähdöstä lievensi se kun ystävämme icu päätti tulla takasin!jeee! muuten samat nassut;)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit saara näyttää oudolt tos valmentajakuvas :D. Oliks icu siis sara? Eiks se menny Tinameihin? Oon pihal... ;)

Pauliina kirjoitti...

icu on sara ja joo käväs icu sielki mut päätti kuitenki onneks jatkaa tääl meis:)

Anonyymi kirjoitti...

Miks essi lopetttiiii ?!!?!? :o :(

essi kirjoitti...

mul oli niin pal kaikkii vammoi esim selkä ja sit vapaa ajal kaikenlaist tekemistä ja ylppärijuhlat pitäis olla keväällä ni pitää panostaa kouluunki! mut tosiaan oon viel domskujen apuvalkkuna nii saan viel hengata ihanien pippurien kanssa <3

Anonyymi kirjoitti...

zajajajajajaaaaa<3

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteks kertoo jotain teijän uudest ohjelmasta? Mitä uutta on luvassa? :) :) :)

Tiina kirjoitti...

nooo uutta ainakin on luvassa mut enpäs uskalla enempää kertoa ;) ohjelmaleiristäki pitäis tulla juttua kunha joku jaksais siit jotain kirjottaa :D

Anonyymi kirjoitti...

No tsemppii Essi kouluu nyt sit ;) Ja toivottavasti paranet! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Päättäreist juttuuu! Ja kertokaas jotain ohjelmastaki :D