22.12.2010

So this is christmas!






Well heloou kaikille!


Taas on ollut vähän hidas meininki näissä meiän kirjotuksissa, pahoittelen toimituksen puolesta(: Kaikilla on vähän joulukiireitä ollut..Pukkikin pian ovella kolkuttaa..jaiks:D Me ollaaa ainaki oltu kaikki tosi kilttejä...eikö?xD


Heti sm-kisojen jälkeen alettiin siis treenailemaan taas piano-ohjelmaa ja maiggeli tanssia ku meillä on tammikuun alussa Turun Jyryn liikuntanäytös jossa esitetään noi kyseiset ohjelmat.Seuraavana viikonloppuna sm-kisojen jälkeen päästiin sit työn touhuun oikeen kunnolla kun meillä oli la-su ohjelmaleiri jossa meille opetettiin uus ens kevään ohjelma!!Musa oltiin kuultu jo sm-kisoissa ja tiedettiin että jotain ihan erinlaista oli tiedossa!Jännitti vähän sillo lauantai aamulla lähteä leirille katsomaan mitä ne valkut oli keksiny,heh.Saatiin opeteltua koko ohjelma viikonlopun aikana ja täytyy kyl sanoa et se on aika mageee.;DTällainen "revittely" on pippureille ihan uusi juttu!! Treeniä tarvii tehdä nyt myös peilin edessä että saadaan asenteet kohdalleen;) Treenit jatkui viime viikolla vielä näytösohjelmia ja kevään ohjelmaa treenaten.



Maanantaina meillä oli kauden päättärit ja valkut oli järjestänyt meille semmosen vierailun kosmetologille jossa meille annettiin meikkausvinkkejä ja kerrottiin mineraalimeikeistä, saatiin myös hyviä meikki ideoita tulevaa kevättä varten!;) Sieltä sitten siirryttiin Saara seniorin luo jatkamaan illan viettoa.Siellä pikku Vilho jo meitä odottelikin :)tuitui..on se vaan niin sulonen!Tonttukin oli käynyt tuomassa pienen lahjasäkin meille, suomipop visailukisailun avulla arvottiin sit pikkupaketit jokaiselle.Valkut jakoi myös perinteisen kauden pippuri pystin joka meni tänä vuonna Tiinalle!(onnea vielä ;p)Meitä oli päättäreissä harmillisen vähän paikalla ku melkee puolet on jossain lämpimissä kolkissa lomailemassa(reiluu..).Silti oli taas mukava ilta ihanien joukkuekaverien ja valmentajien kanssa!!

Haluan koko joukkueen puolesta kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta joka oli aivan mahtava!!Lämmintä joulun aikaa ja mahtavaa uuttavuotta kaikille!<3

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa joulua teillekin mahtavat pippurit! Ja vieläkin mahtavampaa uutta vuotta <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua Pippurit :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi oi, en malta oottaa uutta ohjelmaa! Mitä revittelyä mahtaa olla luvassa? Oispa jo maaliskuu :) Ensin kuitenki joulu, joten hyvää joulua!!

Anonyymi kirjoitti...

Hahhaa! Taitaa olla teidän valkut loman tarpeessa -> You tuben videossa on, että SM- alkukisa S09.... ;D

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELISTA UUTTAVUOTTA 2011!!!

Anonyymi kirjoitti...

^^ Tosiaankin :D Valkku kävi korjaamassa tilanteen, nyt pitäis olla oikeet vuosiluvut kohdillaan. Pahoittelen tapahtunutta :) Hyvää joulua kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

WE <3 PIPPURIT!

Anonyymi kirjoitti...

Pusuja teille ihanat <3 Huomenna nään teidät tanssinäytöksessa loistamassa. Ootte vaan niin hyviä!