12.2.2011

Ohjelmaleiri 5-6.2

Heippa!

Viime viikonloppuna meillä oli oma ohjelmaleiri täällä Turussa. Lauantaina alotettiin klo 10 ja lämpän jälkee käytiin kaikki ohjelman kuviot ja siirtymiset tarkkaan läpi, ja yritettiin saada ne sujumaan ilman törmyksiä ja niin, että kaikki pääsee paikkoihinsa. Jouduttiin siis vielä vähä muokkailemaa muutamaa liikkumista ja kuviota. Saatiin myös lisättyy uus nosto meiän ohjelmaa, joka ei tosin vielä ihan mene silleen sulavasti mutta eiköhän se pia ku saadaan tehtyy sitä enemmän, ni rupe sujumaan!:) Päivän puolessa välissä pidettiin lounastauko ja käytiin ravintolassa syömässä!:) Syömisen jälkeen jatkettiin loppupäivä ohjelman hiomista sillä tavalla, että aina puolet teki ja puolet katto virhei.

Sunnuntaina alotettiin treenaus myös klo 10 ja hiottiin ensiksi ohjelman ekaa puolikasta. Katottiin liike liikkeeltä, että kaikilla on kädet, jalat ja pää samalla tavalla ja sit aina välil tehtiin musalla pätkiä. Päivän puolessa välissä käytii ostaa eväit ja siirryttiin Lintulaan jatkamaan hiomista. Päivän päätteeks tehtiin vielä kaksi kokonaista, jotka kuvattiin ja vanhemmat sai tulla kattomaan. Ne ei menny erityisen hyvin vielä, joten tekemistä riittää vielä ennen ekoja kisoja! Ohjelmassa on toki muutamii kohtii, jotka menee jo hyvin, mutta erityisesti nostot kaipaa viel paljon treenii ja toistoi.

Ensi viikolla onki sitten kovasti odotetut wanhojentanssit ja penkkarit! :) Sillo meil on koko joukkueella pari päivää vapaata treeneistä. :) Näistä tapahtumist tehään tännekki sit postaus jossai vaiheessa. :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljastakaa jotain ohjelmasta!

Anonyymi kirjoitti...

näin ohjelman yks päivä, aika laimee

Anonyymi kirjoitti...

jaa, mää taas tykkäsin, kun en oo ennen tota teemaa nähny :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teemaa?

Pauliina kirjoitti...

Teemaa ei vielä paljasteta mutta jotain meille erityyppistä on kuitenkin luvassa!:)

Anonyymi kirjoitti...

Juttuu sit vanhojen tansseist ja penkkareist pian!!!!! Ja kuvii kans!

Anonyymi kirjoitti...

Heti juttua wanhoista ja penkkareista!

Anonyymi kirjoitti...

laittakaas vanhoist ja penkkareist ja hiihtolomast juttuu ja kans sit tost ens vkonlopun leirist pliiiiis ei ooo teistakaa kauheest kuulunu! (: