25.2.2011

WANHAT ja PENKKARIT

Viimeviikon torstaina Essi, Tiina, Anna, Nata ja Julia juhli vanhojentassejaan ja kata vietti penkkaripäivää. Torstai päivä alkoi itseni osalta ainakin kampaajalla ja en päässyt seuraamaan koululle abishowta vaikka olisin kovasti halunnutki:( mutta jälkeenpäin näin sen videolta. Aurajoen lukion teema oli tänä vuonna talviolympialaiset. Kaikilla abeilla oli hienoja asuja ja kata oli pukeutunut kanadalaiseksi faniksi:D

Shown jälkeen kata ja muut penkkari ihmiset lähti rekoilla ajelulle jääkylmään ilmaan.

Vanhojen tanssijat sillä aikaa valmistautui kotona meikaten ja kun puoli kolmen aikoihin saavuttiin HK-areenalle (missä tänä vuonna kaikki turun koulut tanssivat poikkeuksellisesti kulttuuripääkaupunkihomman takija) niin kaikki näyttivät hirmunäteiltä :P HK-areenalla treenattiin ensimmäistä kertaa kaikki yhdessä ja se sujuikin oikein hyvin.

Sitten alkoikin tulla jo katsojia paikalle ja kuuden aikaan tanssiaiset alkoivat. suurempia virheitä ei tullut ja suuren osallistujamäärän vuoksi tapahtumasta saatiin tosi paljon kehuja:)

kun cicapot ja dancing queen sun muut oli tanssittu lähettiin syömään Dennikseen jonka jälkeen mentiin nukkumaan jotta aamulla oltaisiin virkeänä koululla tanssimassa;) Samana iltana kata kavereineen lähti risteilemään abiristeilylle! Aamulla tultiinkin koululle aikaisin ja laitettiin sali kuntoon. Ensiksi tanssittiin päiväkoti-ikäisille ja alakoululaisille jonka jälkeen päästiin vihdoinkin esiintymään oman koulun ylä-koululaisille ja lukiolaisille. Kaikkien normitanssien jälkeen esitettiin vielä minun ja tiinan keksimä pieni tanssin pätkä. Musiikkina meillä oli Pitbullin Hey baby.
Katsojat ja kaikki tanssijat oli ihan huumassa tästä tanssista. Vielä tämän jälkeen tanssitettiin oman koulun ykkösiä ja yläkoululaisia ja muutama dominokin pääsi ottamaan tuntumaa tanssilattiaan;) Samana iltana meillä oli wanhojen juhlat jonne tuli suurin osa koululaisistamme juhlimaan sitä että ollaan nyt koulun ”VANHIMPIA” :P Seuraava päivä kului vain odotellessa iltaa nimittäin lähettiin vanhojenristeilylle lauantai-iltana. Laivareissu kului meidän koulun osalta suurimmaksi osaksi karaokea laulellessa:DD Sunnuntaipäivä tuli vietettyä taas aika väsyneissä tunnelmissa mutta laivan seisovapöytä kyllä virkisti päivää hyvällä ruualla :P sitten olikin jo sunnuntai-ilta ja laiva saapui turun satamaan jonka jälkeen kaikki vanhojen jutskat olikin jo ohi , vähän porukka oli haikein mielin ku tätä oltiin niin kauan odotettu. Tansseista otettiin myös hirmunen määrä kuvia jotakin nyt lisäilin tännekkin:)







Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä onnistuneet wanhat :)

3 kommenttia:

essi kirjoitti...

ootte kauniita kaikki! ;)<3

Anonyymi kirjoitti...

superkauniita pippureita!

Anonyymi kirjoitti...

Grat blog! :)

Ciao ciao from Rome
BExCLUSIVE MAGAZINE

http://bexclusivemagazine.blogspot.com/