27.8.2011

Erilainen perjantai



Eilen emme vetäneet harkkakamoja päälle vaan vietimme aikaa joukkueen kesken. Ensin suunnattiin jakamaan seuran mainoksia Varissuolle. Bussikuskin hyvistä neuvoista huolimatta Jemppu, Nata ja mä eksyttiin; GPS ohjasi meidät väärälle jäähallille, sillä oikea oli maan alla :D


No saatiin kumminkin apua ja päästiin työn touhuuun.. Aikaa mainosten jaolle oli varattu 2 h, mutta siinä menikin vaan puoli tuntia. Loppuajan hengasimme "eksoottisessa" liikekeskuksessa. (jemppu ja mä uskaltauduttiin myös basaariin :P)


Matka jatkui valmentajien kyydeillä Skanssiin, jossa oli tarkoitus mennä syömään. Ensin oli kuitenkin pienen shoppailun vuoro. Todellakin pienen, sillä valkut jakoi meidät kahteen joukkueeseen ja antoi molemmille huimat 3 euroa käyttörahaa. Tarkotuksena oli ostaa mahdollisimman paljon erilaisia tavaroita, eri kaupoista, 20 minuutissa.


Noloilta tilanteilta ei vältytty, sillä pyytelimme halvimpia tuotteita ja kantiksemme oli tiimarin -70% koju. Ajan päätyttyä kokoonnuimme Cafe Braheen paljastamaan ostoksemme. Niihin kuului kaikenlaista rojua, suosikkeina ehkä 14 senttiä maksanut lakki ja löytötavaroista poimittu huopikas. (joka ilmaisena diskattiin :P)





Raati arvioi Himoshoppaajat voittoon 1,5 pisteen erolla Huopiksiin. Voittajajoukkueen palkintona oli pitää kaikki tavarat, jotka kuitenkin jaoimme kaikkien halukkaiden kesken :D




Vihdoin oli aika mennä syömään! Mahat tuli täyteen ja näimme tulevan puvun kankaat. Ajattelimme syksyn aikana tehdä esittelypostauksia, johon kaikki kirjottaa jokaisesta jotakin. Miltäs kuulostaa?

Ps ensi viikonloppuna MJ-leiri, missä mm. maksimikestävyys-testi! Henkinen valmistautuminen aloitettu :P

3 kommenttia:

sara kirjoitti...

kuolin toho essin kuvaa:D oot ihan ku se kamala vanha akka siit 100 dalmatialaisest:D

sara kirjoitti...

pikasen googletuksen kautta ---> cruella de vil siis :) kaikella rakkaudella essi<3

Anonyymi kirjoitti...

HHAHAH se onki aika hirvee kuva:DD KIITTI vaa paljo icu<3
-essi