21.8.2011

Ohjelmapäivä


Joo eli tänään me viettettiin treenipäivää Hanttarissa!!! Treenaminen alkoi jo aamulla ja oltiin kaikki aika väsyneitä ku ensimmäinen kouluviikkoki on nyt takana. :)



No väsymys kaikkos lämpän jälkeen (ainakin hetkellisesti :D) ja alettiin kokeilemaan nostoja, joita tehtiin jo kesällä Riikan avustuksella, mutta joita ei oltu sen jälkeen treenattu hirveesti (vaiko ollenkaan?). No pakko sanoo, että "ensimmäisiksi" kerroiksi nostot sujui paljon paremmin mitä meiltä ois voinu odottaa, ja saatiin ne ihan hyvälle mallille. Nostoja tehdessä Vilma saapui paikalle ja alkoi ideoimaan alkua. Tehtiin myös muutamia pätkiä ohjelmasta.


Sitten koittikin ruokatauon aika, jonka jälkeen jatkettiin taas treenailua ja tehtiin muutamia muutoksia. Saatiin alkukin pakettiin ja Rinne ilmaantui myös paikalle auttamaan. Tarkennettiin joitakin katastrofikohtia ja täytettiin ohjelmasta loputkin suunnittelemattomat kohdat. Heti kun oltiin saatu loppuasento tehdyks Vilma lähti ja kuvattiin yks (ensimmäinen?) koksu. Se alko ihan lupaavasti mut loppua kohden meni vähän sekavaksi :))


Sen jälkeen ei aloitettukkaan loppuverkkaa vaan laitettiin kumisaappaat jalkaan ja otettiin sateenvarjot messiin ja suunnattiin ulos ottamaan kuvia seurakalenteriin (ulkona ei siis satanut ;D). Meidän kuukausi oli lokakuu.


Mentiin läheiseen leikkipuistoon ja otettiin kuvia erinäisissä asetelmissa. Viimeisessä asetelmassa Icu onnistui iloksemme erittäin hyvin xD. Kuvien jälkeen suunnattin takas saliin tekemään loppuverkkaa, jonka jälkeen lähdettiin kotiin. Päivä meni tosi nopeesti ja saatiin vihdoinkin ohjelma pakettin, vaikkakin muutoksia on varmaan luvassa. :DD





3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana juttu jemina! kuvia kans pian :)

Anonyymi kirjoitti...

millon teette sen haastepostauksen? :DD

sara kirjoitti...

haastepostaus on kehitteillä:) eka kouluviikko on vienyt veronsa!