13.3.2011

Ohjelmaleiri



Viime viikon perjantaina klo 14 vesman keula kääntys kohti Eerikkilää, kun lähettiin sinne omalle ohjelmaleirille. Bussimatka meni aika väsyneissä merkeissä ja kun saavuttiin Eerikkilään junnu olikin meitä siellä jo vastassa. Mentiin viemään kamat huoneisiin ja sen jälkeen alko treenaus. ;) Ekoissa treeneissä ei tapahtunut mitään kauheen merkittävää, kerrattiin tahteja ja hiottiin ohjelmaa. Treenailujen jälkeen koitti kauan odotettu päivällinen ja sen jälkeen vatsat pullollaan mentiin treenaamaan nostoja tunniks yhteen pienempään saliin. Nosteluiden jälkeen siirryttiin rantasaunaan missä meitä odotti myös iltapala. Saunan lomassa pari rohkeeta pippuria uskaltautu myös heittämään talviturkkinsa uiskentelemalla avannossa. Saunomisen ja uintien jälkeen uni maistui ja mentiin nukkumaan että seuraavana päivänä jaksettais taas treenailla. :)


Lauantaiaamuna heräiltiin ennen seittemää ja mentiin aamupalalle. Kasilta alko taas normitreenit ja sit olikin jo lounas ja toiset treenit. Salin ovella kävi myös ihailijoita aika tiuhaan tahtiin joten junnun piti mennä vähän ojentamaan niitä. :D Kaiken sen hiomisen jälkeen koitti taas ruuan aika ja päivällisen jälkeen suunnattiin kohti kisakalliota junnun ja sen isän kyydeillä ja muutamia jo vähän jännitti tuleva näyttö. Kisakalliossa nähtiin myös loput valkut ja sit alotettiin lämppä. Näyttö meni vissiin ihan hyvin, mut lähdettiin kyl näyttämään meidän ilmasua ja se oli kuulemma hyvää eli hyvä me! :D Kun valkut oli keräilemässä palautteita me tehtiin loppuverkka ja sen jälkeen vähän venailtiin lähtöä takaisin Eerikkilään.



Oltiin perillä vasta kymmenen jälkeen ja meille oli järkätty iltapala vielä niin myöhään. Iltapalanjälkeen mentiin nukkumaan pitkän päivän päätteeks. Aamulla saatais nukkua myöhään. :)




Sunnuntaina suunnattiin aamupalalle ysiltä ja treenit alko kymmeneltä. Lämpättiin aluks pienemmässä tilassa, koska iso sali oli varattu. Kun päästiin isoon saliin alettiin hommin ja muutettiin yks kohta ohjelmasta ja hiottiin sitä. Lounaan ja sen jälkeen kun valkut oli löytäny meijät volttimontusta makoilemasta muutettiin koko loppupätkä ohjelmasta ja otettiin yks aika järkky nosto pois :D siinä meni sitten ne viimesetki treenit ja vesma lähti kohti Turkua. Bussimatka oli aika hiljanen paitsi et takapenkillä pari pippurii pimputteli pianoo iphonella. :D Oltiin takasin Turussa seittemän aikoihin. Leiri meni kokonaisuudessan hyvin ja saatiin paljon aikaseks : ) Seuraavaks oliki sit vuorossa jyryn katselmus.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiiii, ootan teit <3

Anonyymi kirjoitti...

mahtava toi eka kuva! En ois ikinä pystyny ite menemään tonne! Vaiks sanotaan, et on terveellistä :=)

Anonyymi kirjoitti...

voisitte päivittää useemmin vaiks kommentteja ei tuukaa, ni monet käy lukemas. laittakaa laskuri ni näätte :)