24.3.2011

Kuulumisia

Heipsan kaikki!

Viime viikon lauantaina siis vietettii ohjelmapäivää tääl Turussa rakkaassa ja raikkaassa Lintulassa. Treenit alotettiin jo kello 9 ja siitä sitten treenailtiin noin 6,5 h eteenpäin ja tietysti pidettiin välillä myös pieni ruokatauko:) Leiripäivän aikana muutettiin vielä joitakin kohtia ohjelmasta, tehtiin paljon kokonaisia ja hiottiin ohjelmaa.

Sunnuntai aamuna nähtiin sitten taas meiä iskän työpaikalla pukujen koristelujen merkeissä. Tällä kertaa kajarit ei ollu mukana vaiks aina kisamatkoil ja kisois esim. pukkaris ei olla ikinä ilma niit. Onneks Pauliina iPhone kuitenki pelasti tilanteen ja päästii kuuntelee oikee laadukast musiikki ja pukuje teko suju paljo mukavammi. Taustalla soi mm. loistavii suomalaisii räp-artistei ja parhaimpana kappale Rytmimuna, jota en ollu ite koskaa kuullu, mut se osottautu aika mahtavaks, varsinki ku muutama reipas pääsi laulee sen tahdis :D Koko aikaa ei lunnolliseti pystytty/ jaksettu tehä pukui ihanassa liiman hajussa ja sen seurauksena päädyttii kokeilee erittäin kauniita naamareita :D






Välillä syötiin myös raikasta hedelmäsalaatti, joka piristi kivasti. Toi kuva ei oo kyl mikää maailma paras, mut oikeest se oli vai kui hyvää:)




Kun oltiin aherrettu pukujen parissa noin 5 tuntii nii vähitelle oliki jo aika siirtyy taas treenailee. Meil oli Lintulas iha normaalit treenit ja päästii tekemää 10 kokonaista. Tehtii ykkösii, kakkosii ja yks kolonenki eli kaks kokonaist ja yks kerta narun kaa ohjelma. Edellisest päiväst oli varmasti jokasel jo aikast väsyneet jalat, joten vimppoihi kokonaisii tarvittiin hyvät tsempit. Tehtiinki enne viimest kokonaist tsemppipiiri ja siten jokane jakso tehä viel viimese rutistukse sille päivälle:) Saati viikonlopun aikana ohjelmaa hyvin eteenpäin, mut hiottavaa jäi kuitenki viel aikasta sopivasti:)



Tää viikko ollaanki sit treenailtu ihan normisti ja keskiviikkon nautittiin hyvin ansaitusta vapaapäivästä jokane jotai omaa kivaa puuhaillen :) Nyt on sit enää yhet treenit enne Caribiaa ja sit päästää vihdoin näyttää, mitä tällä kertaa on luvassa ;) Elikkä Caribiassa nähää, mut siihen asti näkemiin! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vitun paskat ku ette ees osaa vastata kommentteihin

Anna kirjoitti...

joskus laiskuus iskee mut yritetään parantaa tapamme :D

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme tota edellist vaivaa? Ootte jo jossain kirjottanu, et tavottelette mitalii SM kisois ja Caribias katsotte mis mennään, ku on niin pajon uusii joukkueit. Ei tarvii hermostuu, jos joku yks kommentti jää vastaamatta, kun siihen on jo aikasemmin vastattu. Varmaa ihan ymmärrettävää, et nyt keskityttään ohjelmiin ja kisoihin eikä blogin kirjotteluun? Tsemppii tosi paljon ekoihin kisoihin ja koko kauteen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei jotain rajaa noihin kommentteihin! Oote pippurit aina ollu ystävällisii kaikil ja kannustanu kaikkii. Toi on joku kateellinen vaan. Älkää välittäkö ja tsempit kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

jee, odotukset on korkeella ainakin täällä päässä :))

tsemppiä!!

Anonyymi kirjoitti...

Älkää välittäkö tosta yhestä on aina joku jolla on huono päivä ja purkaa sen toisiin.

Anonyymi kirjoitti...

mikä idiootti tänne tulee valittaa jtn tollas menis muual!-.- MUT HEI ZEMPIÄÄ TOSI PALJON KISOIHIN<3!

Anonyymi kirjoitti...

TSEMPPIII<33 Ootan teijä ohjelmaa iha sairaasti!!!

Tiina kirjoitti...

Kiitokset tsempeist niit tarvitaa ;)