29.3.2011

Jäitä niskaan!!


Viime lauantaina kisattiin taas joka keväiseen tapaan Caribia Cup ja Suomen Cupin ensimmäinen osakilpailu täällä turussa Kylpylähotelli Caribian 994-hallissa.Meidän piti olla aamulla kisahallilla jo 7 aikoihin koska turkulaisten harkkavuorot tietty ihan alkupäässä.Harkka suju ihan semisti, matolle juostiin taas pää kolmantena jalkana hehe xD.Lisää heittäytymistä , rohkeutta ja ilmaisua kaivattiin kylläkin vielä itse kisasuoritukseen.
Kunnon fiilistä ja meininkiä keräiltiinki pukkarissa hiuksia ja meikkejä laittaen ja vielä viimesiä silauksia pukuihimme tehden, tietenkin ipodin ja menoa nostattavan soittolistan pauhatessa taustalla.
Ekat kisat ja ensiesiintyminen cats-teemallamme jännitti ehkä essin nenänystyröitä hieman liikaa sillä juuri kun olimme menossa matolle ja chillasimme vielä keskittymistilassa essillä alkoi vuotaa nenästä verta..:s
Onneks essi sai tarpeeks paperia ja jäitä niskaan niin että päästin kuitenkin kisaamaan vaihdettuamme Cineran kanssa suoritusvuoroja!Suuret kiitokset Cineralle!:>
Ekoiksi kisoiski kisasuoritus meni ihan hyvin vaikka pientä jännitystä näkyikin ilmaisussa ja tasapainojen tutinassa..Tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin useiden kokonaisten merkeissä;)Ei niihin sm:kisoihinkaan enää niin kauan aikaa ole....jaiks!

Treeni intoa ja tsemppiä kaikille, kisoissa nähdään taas!!:>

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tehkää oikeesti valitus svolille siitä kolikon heitosta!! teidän kuuluis sinne mm-kisoihin mennä!!

Anonyymi kirjoitti...

nää ei kyllä ollu mm-karsinnat :D

Anonyymi kirjoitti...

sori kirjoitin väärin mutta siis ajatus oli että te pippurit kuulutte sinne world cupiin!! teillä on upea ohjlema jolla menestyisitte varmasti! ottakaa svoliin yhteyttä!!:))

Anonyymi kirjoitti...

Paikka ois niin kuulunu teille!!!!
Tekniset ja suoritus paremmat...
TOOSI paljon tsemppii kaikkeen tulevaan:)

Anonyymi kirjoitti...

miten teille selitettiin toi että nyt heitetäänki kolikkoa eikä mennä ääntöjen perusteella? osaan kuvitella miten vihasia teiän valkut on.

Anonyymi kirjoitti...

onko kulta tavoitteenne sm-kisoissa, luuletteko että LaStrada vielä kehittyy ja haastaa teitä??

Anonyymi kirjoitti...

uuuuuuu hiukan kiva toi ruskee tausta jutska !

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kissamaiset sivut! Ja tosi kiva Cinerralta, et meni teijän vuorol, ku ette voinu mennä. Just tollast urheiluhenkee lisää!!

Anonyymi kirjoitti...

Hieman noi kissakuvat sopii hyvin tähän uuteen taustaan! ihana :)

Anna kirjoitti...

kiitti tsempeistä :) oon ehkä vähän väärä vastaan tähän mut oltiin vaan palkintojenjaon jälkeen siin matol ja sit valkut meni tuomareitten luo ja oli kai nii kinkkine tilanne et oli päätetty käyttää kolikkoo (ymmärtääkseni tämmöstä tilannetta ei oo aikasemmin ollu eikä kukaa oikee tienny miten menetellä tms?) ja sit ei arpaonni suosinu :D
kyl varmaan kaikkien ohjelma kehittyy kauden mittaan joten sijoitusta tärkeempi meille on onnistunu ja hiottu kokonaisuus.. ja sit nähään mihin se riittää!
ja cinera oli ihan huippu lavalle siitä noin vaa ku meil oli viel ensiapu käynnis :D
ja jos sais bannerin viel kissakuosiin.. (: