11.4.2011

aluekisat-11

Iltaa!

Viime lauantaina oli siis aluekisat Kupittaalla. Jouduttiin heräämään aikasin, sillä tapaaminen oli klo 7 hallilla ja lämppä alotettiin 7.15.. Luvassa oli piiiitkä päivä!

Harkkasuokka oli ihan ookoo, parannettavaa löytyi vielä tahdeissa ja kuvioissa. Icma(essi) meinas myös limbota matolle liukkaiden tossujen ansiosta:) Harkan jälkeen alettiin laittaa pikkuhiljaa hiuksia ja meikkipohjia, kiirettähän ei ollu, sillä meiän suoritus oli kisojen vimppa ja vasta n. klo 18.00 aikaan...

Alkumarssin jälkeen Timpe(tiina), Kata, Esa(essi) ja meitsi(icu) lähettiin cittariin ostamaan hieman murkinaa. Urheilijoita kun ollaan ni mentiin about 500 metrin matka kauppaan Katan kyydillä:P Puolustukseksi voin sanoa, että ulkona oli järkyttävä sahara-tuuli(eli hiekkaa lenteli silmiin ja suuhun). Ostettiin muunmuassa:


^voikkaajan peruseväät;P (huomatkaa taitavat muokkaukset)


Seuraavana olikin vuorossa odotusta, kisojen seuraamista, ankaraa popitusta (esim. tä kappale soi repeatilla) , sekä pelleilyä Paukun(pauliinan) iPhonella. Tässä muutama helmiotos:

Jemppu^ (taitava muokkaus vol. 2) Magi^

Noniin, nyt itseasiaan eli kisasuokkaan! Lämpättiin normaaliin malliin ja pian päästiinkin jo harkkamatolle, jossa Katan ja Julkun (julia) tossuihin tuli reiät. Nooh nopea kipitys hakeemaan uudet tossut toiselta puolelta stadionia ja ongelma ratkaistu:)! Juuri ennen kisasuokkaa tehtiin pippuripiiri johon myös Poika(maskotti) tapansa mukaan osallistui. Suoritus meni ihan hyvin, vaikka kuvio- ja eriaikaisuusvirheitä tulikin. Aksentteihin oltiin kiinnitetty edeltävällä viikolla huomiota ja ne näkyivätkin nyt paremmin, jee! (pisteet yht. 17.03)



Päivän kokonaiskesto oli siis noin 13 tuntia... Huhhu sen jälkeen kaikkia kyllä väsytti enemmän tai vähemmän... Kisojen venymisen takia meidän suunnitelmissa ollut leffailta joukkuuen kera kariutui:(.

Joka tapauksessa, nyt alkaa vimpat puristukset kohti SM-kisoja! Tsempit kaikille viimehetkien treenaamiseen:). Tä kausi on kyllä mennyt niin nopsaa..

Kisoja INNOLLA odottaen,

Icu














(Kuvat: Valio, Kelloggs ja Saara Rantapere (suurkiitos!!!:))

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitkä ohjelmat oli teist kivoja tuolla kisois? :) olitte tosi hyvii!

Anonyymi kirjoitti...

iku oot ihanaaaa:D:D::D:D ahhaha::D:D toi kuva::DD en kestääää:DD t-kata<3

Anna kirjoitti...

lämpättii just sillo ku tuli monii joukkuei mut tykkäsin mm. xonox, sanix, kolibrit(: ja huom vastatkaa muutki ja kiitoksii!
eikä sait nää kuvat :__D hehehe

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi keijukuva xDD

essi kirjoitti...

icuu oot söppänä..

sara kirjoitti...

kiitti husmura<3 säkin oot!

S kirjoitti...

jeee minuakin on muistettu ;)) go girls!