14.4.2011

un jour nouveau se lève

à nul autre pareil mais tu sais depuis....



SM-fiilistelyn kunniaks ja teijän kiusaks pari videoo haha



näkyy mestoil ;)

12 kommenttia:

Alina kirjoitti...

Muahaaahhaaaaaa :D Kittycat!

Anonyymi kirjoitti...

mulle ootte ykkösiä.

Anonyymi kirjoitti...

harmittaa teidän epäonni. ensin se kolikonheitto ja nyt joku teippi tossussa. oisitte ansainnu voiton kahdella hyvällä suorituksella, mut nyt jotkut sai kolme suoritusta ja vei niukan voiton. sunnuntaina olitte kuitenkin ykkösiä!

Anonyymi kirjoitti...

teippi ei ollut vain tossussa. näin lastradan suorituksen. olisi voinut käydä pahastikkin sillä teippiä kietoutui yhden tytöm jalkaan ja siinä olisi voinut käydä todella pahasti jos joku olisi astunut teipin päälle. kulta meni toiseen paikkaan eikä hopea ole häviö.

Anonyymi kirjoitti...

mä näin kanssa la stradan suorituksen ja teippi tarttu vasta ihan lopussa tytön tossuun ja siitä jalkaan. ei vaikuttanu suoritukseen mitenkään, mutta ehkä silti oikeutettua, että saivat mennä uusiksi. harmi vain teille, että onnistuivat toisessa suorituksessa parantamaan niin paljon. eka oli ollut muutenkin tosi epävarma. mut näin nää joskus menee ja silti isot tsempit jatkoon teille! ootte hieno joukkue!

Anonyymi kirjoitti...

mistä se teippi sitte siihe jalkaan tarttu? harmi teille, oisitte ansainnu voiton. Mut tosiaann mite joku jo sano ni hopee ei oo häpee, ja aina voi olla henkisesti voittaja (; ONNEE! ootte mahtava joukkue!

Anonyymi kirjoitti...

matossa oli tuolloin kauhea rako, ja siihen tytöt kompuroivat koko ohjelman ajan ja loppupuolella teippiä kietoutui yhden tytön jalkaan, olisi voinut käydä pahasti jos joku olisi astunut teipin päälle joka siis tuli jostain maton alta

Anonyymi kirjoitti...

kaks mattoo irtos toisistaan keskeltä, ja se teippi oli siis se teippi minkä oli tarkotus pitää ne matot yhdessä. enpä oo ennen nähnyt että noin kävis, ja se oli vielä tosi iso pala teippiä. kyllä mattojen pitäis olla kasassa kisasuoritusten ajan!! törkeää olisi ollut jos sitä ei olisi huomioitu mitenkään.

onnittelut pippurit hopeasta, se on tosi hieno saavutus vaikkette ehkä tällä hetkellä niin ajattele!

Anonyymi kirjoitti...

MULLE OOTTE EHDOTTOMASTI YKKÖSIII!!!!! <3 Tsenppii! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarvii sitten tulla tännekin vielä huutelee jostai teipeistä, pippureita kiinostaa varmaan kauheesti kuulla viel jotain tosta asiasta..Onnea tosi paljon!! muistakaa että hopea ei ole häpeä!!<3:D

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi oisin toivonu, et oisitte voittanu. mut näin nyt sit. tosi tosi pienestä kiinni ja jopa voikkasalin matto päätti vaikuttaa asioiden kulkuun. hurjaa! onnea tulevaisuuteen!

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin nyt vähän selventää ku täälläkin on käyty nyt keskusteluu sm-kisoist ni täl kertaa jäätiin hopeelle aluks tietty vähän harmitti ku voitto jäi nii pienestä kiinni mut kyl hopeekin varmasti viel iloks muuttuu ajan myötä:). Mut kaikki teippihässäkät, kolikonheitot sun muut on nyt taaksejäänyttä elämää ja niitä on turha enää analysoida. Nyt suunnataa vaa kohti uusia koitoksia :)
Kiitoksia myös tsempeistä ja kannustuksista :)
Terveisin PIPPURI