6.4.2011

TERVEHDYSS!

Täs ois vähäse selontekoo meijän tapahtumista...

Viime perjantaina mä ja Jemppu otettiin varaslähtö treeneistä ja lähettiiin kattomaan Caribiaan RÄHINÄ LIVEÄ! Kaikki kovimmat kaverit, mukaanlukien Puhuvakone oli meijä messis ;)








...maailman söpöin;)

Kuultiin ja nähtiin myös Fintelligens,Cheek,Uniikki& Mikael Gabriel ymym...







Keikka oli loisto kamaa ja pienen fiilistelyn jälkeen oliki hyvä alkaa keskittyy sunnuntain kisaan...



Sunnuntaina meil oli TUL-piirin kisat Liedossa Lieto hallissa jonne kokoonnuttiin taas kukonlaulun aikaan. Harkkailtiin siinä normisti ja tällä kertaa ehittiin tekemään tsemppi piiriki ennen harkkaa ;O Hyvä me! harkan jälkeen oli tiedos vähäsen meijän ongelma pukujen korjailuu ja tietenki syömist ja kuumii juorui xd!laitettii myös meijän upeet -all behind- kampaukset ja meikkailtiin siinä. Popit tietenki pauhas taustalla ja mietittiin mikä onkaan tän kauden kuumin menomusa ;)?

Kisalämppä suju normaaliin tapaan, paitsi Hennan ihanat lapsoset oli meit viihdyttämäs ja Rasmus pääsi vähäsen komentelemaanki ku Magi hyppelehti ilman naruu.Meil oli rutkasti aikaa valmistautuu kisa suoritukseen ja jouduttiin vähäsen odottelemaanki vaiks Junnu ja Henna kovasti yrittiki tunkee aikasemmin harkka alueel;)Senior ja Karsa oli ahkeroimas tuomaripöydän takan ,tietty pippuri sukat jalas, joten ne ei kauheest päässy tsemii meit ennen suoritust.



^Yhteis kuva Bixbien kans: Artsa, Anna, Meidän oma Esa, Emppu, mä, Tane ja Missu

Kisa suoritus oli aikas kökkö. Mitään isomaa ei tullu mut paljon tasapainovirhei ja eri aikasuuksii kyl tuli. Uus pariliike esimerkiks oli ihan eriaikanen.Pisteit saatiin 17.30 (?) ja iloksemme se riitti voittoon.




Tuomareilt tuli kommenttii et ohjelma on vähäse tasapaksu joten ollaanki täl viikol kiinitetty tooooosi paljo huomioo niiihin paljonpuhuttuihin aksentteihin! Nyt viel parit kokonaiset nassuun ja ollaan taas valmiita kohtaamaa meijä uus frendi Macavity-the mystery Cat Kupittaalla;)





siellä siis nähdäään;)siihen asti ADIOS ja tsemppiä kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heii, miks ei teil oo tollasii piikkei kaulapannas, ku tos alimmas kuvas :) noi meikitki ois pro :D ja tietty vähän karvaa ja toi tukka!

Anonyymi kirjoitti...

oisko aluekisapostausta? onnea mestaruudesta!

Anonyymi kirjoitti...

onnea mestaruudesta!! ootte iha super-hyper-hyvii<3!!!

Anna kirjoitti...

kiitti! :)